Heyde Hoeve Varkensvlees

De boerderij Heyde Hoeve staat in Gerwen, een klein plaatsje in Noord – Brabant. De Heyde Hoeve coöperatie is hier opgericht in 2000. Heyde Hoeve staat voor een duurzame wijze van het houden van varkens en het respect hebben voor het dierenwelzijn.

De varkens op de Heyde Hoeve zijn voornamelijk van het Duroc ras. Dit ras levert mals, sappiger en smaakvoller varkensvlees op. Het Duroc varken kenmerkt zich door mooi, gemarmerd vlees. Er is wetenschappelijk vastgesteld dat de malsheid van het varkensvlees kan worden toegeschreven aan het Duroc ras.

Het wordt steeds belangrijker dat een goed product ook uit een “goed huis” komt.

Heyde Hoeve gaat verder om de superioriteit van het merk te onderstrepen. Deze herkent u niet enkel aan de kwaliteit van het varkensvlees of aan de plek waar de varkens opgroeien, maar deze is ook zichtbaar in de betrokkenheid van alle partijen in de voedselketen; de varkensboer, de graanleverancier, de transporteur, de slager, de detaillist, maar ook zeker de consument.

Het merk

Het merk Heyde Hoeve wordt een coöperatiemerk genoemd. Een coöperatiemerk geeft bekendheid aan de kwaliteit van het varkensvlees, de boerderijen waar de varkens opgroeien, de manier waarop de varkens gehouden worden en waarop het vlees geproduceerd wordt. Van het graan voor het voer tot de ultieme smaakbeleving van de consument!

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.heydehoeve.nl 

Verkozen tot Beste varken van Nederland

In oktober 2012 is het Heyde Hoeve varken tot het lekkerste varken van Nederland verkozen in een wedstrijd georganiseerd door Foodlog en Urgenda. Een smaakjury met culinair journalist Jeroen Thijssen (Trouw), Robert Jeurissen (restaurant Coco Pazzo in Houten) en Johan van Uden (slagerij Chateaubriand in Heemstede) koos uit de meest innovatieve inzendingen de lekkerste. Van Uden: “Het oordeel van de jury was unaniem. Als je het varkensvlees van de Heyde Hoeve in je mond steekt proef je het meteen. Sappig, goeie bite, goeie smaak.”

vincent-van-gogh-verpakking-droge-worst

Heyde Hoeve droge worst in Vincent van Gogh geschenkverpakking!
Van 1883 tot 1885 leefde en werkte Vincent van Gogh in Nuenen. Hier werd hij geïnspireerd door het boerenleven. Vrijwel zeker zwierf Van Gogh ook over de landerijen van de Heyde Hoeve. Vond hij hier zijn inspiratie voor zijn schilderijen van het boerenleven? Als u in onze omgeving een wandeling in de natuur maakt proeft u nog altijd de sfeer van toen!

Vleesrokerij & zouterij Ad Reinders maakt op ambachtelijke wijze de meest heerlijke droge worstjes van het Heyde Hoeve Duroc varkensvlees. Deze heerlijke droge worst in luxe Vincent van Gogh geschenkverpakking is verkrijgbaar in 3 smaken; walnoot-truffel, olijf en knoflook. Een origineel cadeau!

Benieuwd waar deze droge worst te koop is? Of bent u als detaillist geïnteresseerd in dit product? Neem even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

MET EEN KNIPOOG NAAR VAN GOGH!

feb 12, 2015 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Heyde Hoeve Varkensvlees
Premium Wordpress Themes by UFO Themes