Rundvlees groothandel

Rundvlees groothandel

Rundvlees groothandel

 

Den Houdijker Vlees is een horeca groothandel die vers kwaliteitsvlees levert aan de horeca. We hebben een breed aanbod aan rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees, wild en gevogelte. Als horeca vleesgroothandel onderscheiden wij ons met vlees van de hoogste kwaliteit. Als leverancier zijn wij betrouwbaar en klantgericht en hebben aandacht voor dierenwelzijn en duurzaamheid. Ook denken wij met onze klanten mee als het gaat om marketing en verkoop van ons vlees.

 

Rundvlees van onze rundvlees groothandel is gegarandeerd kwaliteitsrundvlees van toprassen. Onze favorieten:

 

  • Maine Anjou
  • Black Angus
  • Blanc Bleu
  • Blonde d’Aquitaine
  • Dubbeldoel
  • Verbeterd Roodbont
  • MRIJ

 

Als rundvlees groothandel zijn wij continu op zoek naar vernieuwing en unieke concepten. Een van onze favorieten is ons aged beef. Den Houdijker Vlees heeft een speciale rijpingscel waarin vlees onder ideale omstandigheden minimaal 21 dagen rijpt. Luchtcirculatie, luchtvochtigheid en temperatuur worden nauwlettend en continu in de gaten gehouden om het dry aged vlees zo optimaal mogelijk te rijpen. Het dry aged vlees rijpt in een speciale koelcel waar de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur nauwlettend in de gaten gehouden worden. In de periode van rijpen blijft het vlees in het been, wat de smaak nog meer ten goede komt. Dit is anders dan de gebruikelijke manier van vleesverwerking in Nederland, waarbij het vlees na verwerking vacuüm wordt verpakt. Bij dry ageing duurt dit proces minimaal 21 dagen.

 

In de periode dat het vlees rijpt ontstaat een zwarte korst rondom het vlees. Deze korst beschermt het dry aged vlees tegen indrogen en bacterievorming. Gedurende de rijpingsperiode verliest het vlees 30% van zijn vocht en breken de natuurlijke enzymen het spierweefsel af. Hierdoor is dry aged vlees malser van structuur en de smaak intenser.

 

Den Houdijker Vlees is meer dan alleen een rundvlees groothandel. We ondersteunen onze klanten ook met online marketing en verkoop in de winkel. Omdat we als rundvlees groothandel in Utrecht centraal in Nederland zitten leveren we slagerijen en horeca in heel Nederland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

jul 17, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Rundvlees groothandel
Premium Wordpress Themes by UFO Themes