Beef Boys

Beef Boys

Den Houdijker Vlees heeft een uniek merk voor rundvlees: de Beef Boys. Vlees van de Beef Boys is rundvlees geselecteerd met oog voor leefomstandigheden, unieke kenmerken per ras en smaakbeleving. Vlees van de Beef Boys vind je bij de slager die onze passie voor vlees deelt.

 

Hoe we werken? Met onze kennis weten wij precies welk stukje van welk ras het allerlekkerst is. Die stukjes selecteren we. Bij de slager herkent de consument het vlees van de Beef Boys en weet dan altijd dat precies dát stukje een succesnummer wordt op zijn etentje of BBQ!

 

Wij selecteren het beste rundvlees van verschillende rassen. We kennen het proces van a-z en gaan langs bij de boer en de slachterij om het beste stukje vlees te selecteren. We kijken naar voeding, leefomstandigheden en de kenmerken per ras. Als we de stukken hebben geselecteerd kijken, proeven, ruiken en voelen we of dit écht de beste stukjes zijn. We leveren deze stukjes aan de kwaliteitsslager.

Vlees van de Beef Boys is meer dan alleen goed vlees; het is een uniek concept van het beste kwaliteitsvlees én marketingondersteuning voor slagers die de selectie van de Beef Boys verkopen. We zorgen voor gerichte online campagnes en ondersteuning in de winkel met promotiemateriaal. Meer weten? Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. Of kijk vast op de website www.beefboys.nl.

jul 17, 2017 | Posted by | Reacties uitgeschakeld voor Beef Boys
Premium Wordpress Themes by UFO Themes